Equip

(Vegeu l’apartat Projecte Educatiu per a descarregar la Fitxa Tècnica completa)

 

JordiSubira LRJordi Subirà: Jordi -l’heroi-. Graduat en Art Dramàtic per el Col·legi de Teatre de Barcelona, també ha cursat estudis musicals al Taller de Músics. Ha participat com a actor professional en més de 40 produccions de teatre, cinema i televisió.

 

Jasmina GarciaJasmina Garcia: Cleodolinda -la Princesa-. Graduada en Art dramàtic al Col.legi del Teatre de Barcelona. Ha estudiat també música, tècniques de circ i arts marcials. Tot i la seva joventut ja ha participat ja en més de cinc produccions teatrals en l’àmbit català.

 

Ferran fraucaFerran Frauca: El Rei. Ha participat en els munatges de Dagoll Dagom “Mar i Cel”, “El Mikado”, “Poe”, “Boscos Endins” i “Aloma”. Fundador del Quartetto Da Cinque, ha dirigit diversos espectacles musicals i de text com “A les muntanyes de la follia” de H.P. Lovecraft i “L’ajudant de comptable” de Fernando Pessoa.
Ha treballat com a ajudant de direcció de Konrad Zschiedrich en els munatges del Talleret de Salt: “Nit de Reis”, “L’hort dels cirerers” i “El Tartuf”. Com a actor, ha participat en “Els gegants de la muntanya” en el Teatre Lliure de Barcelona, “Degustació” en el Talleret de Salt, “Una pensió anglesa” de Josep Pla (El Galliner) i “La bella Helena” d’Offenbach. Ha estat 9 anys professor de veu a l´escola de teatre “El Galliner”.

ArnauOlivé

Orna (Arnau Olivé): documentació i idea original del projecte, adaptació literària, co-redacció del guió, disseny de so i direcció. Enginyer de So i Imatge que sempre ha volgut anar més enllà de la tècnica. Ha estudiat música i teatre bàsic. Ha escrit, compost i interpretat cançons pròpies musicades electrònicament, realitzant concerts arreu de Catalunya. Ha adaptat i creat continguts audiovisuals per a infants, traduïts a 4 idiomes. Ha treballat com a dissenyador de so i com a tècnic de so directe en multitud d’espectacles musicals i teatrals.

Noemí StängelNoemí Piedras: co-redactora del guió i ajudant de direcció. Titulada en Direcció Cinematogràfica pel CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya), ha treballat en diversos projectes com a ajudant de direccció, guionista i script.

Direcció de fotografia: Aniol Pla-Giribert

Assistent d’il.luminació: Jordi Surroca

Muntatge I Retoc Digital: Arnau Hernández

Captació de so directe: Josep Ureña i Enric Gusó.

Comunicació: Rita Molinero

Producció: Carla Figueras

Directora de Càsting: Maria Ros

Direcció artística i escenografia: Carla Triadú i Dani Fortià

Assistent d’il.luminació: Jordi Surroca

Assessoria Lingüística: Maria Dolors Valls

Imatge gràfica: Xavi Olmos

Pau MarcosPau Marcos Vicens: Direcció musical, música i figuració. Diplomat en Viola de Gamba al CNSMD de Lyon el 2008. El seu camp d’acció s’extén des dels repertoris medievals fins a les creacions contemporànies i les músiques improvisades. Impulsor del projecte “RessonaAthenea” i del quartet de violes “les Fantaisistes”, col.labora regularment amb la Caravaggia, Ens. Correspondances, Canto Coronato, Les Timbres, EVO i la cia. el Paller. Des de 2009 desenvolupa la seva activitat pedagògica com a professor de viola da gamba al conservatori Isaac Albèniz de Girona i a l’Aula de Música Antiga que organitza aquest mateix centre. www.ressonaathenea.com

almacubraeAlma Cubrae: Vestuari, maquillatge, efectes especials i figuració. Alma Cubrae és una companyia d’espectacles medievals i recreacions històriques que ofereix espectacles, ambientacions, exposicions i activitats a ajuntaments, empreses, entitats i particulars. En les representacions utilitzen vestuari de rigor històric o fantàstic, juntament amb tècniques d’esgrima medieval, per obtenir un major realisme en la posada en escena.  Alma Cubrae desenvolupa i fabrica íntegrament tot el material amb què treballa i produeix els espectacles. També fabriquen material d’atrezzo, vestuari, i realitzen figuració per a companyies de teatre, espectacles, cinema, televisió i reproduccions de peces històriques per a museus. www.almacubrae.com

Els Berros de la Cort: música i figuració. Els Berros de la Cort és una formació catalana única en el panorama de la música medieval actual. L’original combinació de vents de doble canya, instruments Berros LRde corda, percussions, cants i veus a l’uníson proven la seva singularitat. Des de 1994, any de la primera actuació d’Els Berros de la Cort, el grup ha presentat diferents espectacles de carrer de temàtica medieval –Músiques i llegendes de l’Europa Medieval, La farsa del nomenament dels Reis i L’enginy del Bruixot– amb la música com a gran protagonista. Destaquen les actuacions a Viagem Medieval (Santa Maria da Feira –Portugal), Terra de Trobadors (Castelló d’Empúries), Mercado Medieval (Ávila), Festival des Troubadours et Saltimbanques (Souvigny –França), Eivissa Medieval (Eivissa), Gentse Feesten (Gent –Bèlgica), Feste Medievali (Offagna –Itàlia), Semana Cervantina (Alcalá de Henares) i Les Médiévales (Provins –França). www.elsberrosdelacort.cat

Elena ElenaMartinellMartinell: veu en off. Graduada en teatre a l’escola El Galliner i amb amplíssims estudis musicals i de cant, aquesta actriu es dedica intensament al teatre i a l’òpera. S’encarregarà de la veu narrada en català, element important en el guió. www.elenamartinell.com

 

JafetGarcia

 

Jafet Garcia: animació en 3D. Professional de la il.lustració, el disseny i l’animació en 3D amb més de 15 anys de dedicació exclusiva.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *