Obrim el film en streaming

En motiu del confinament que estan patint tots els nois i noies del país i les seves famílies, hem decidit oferir el film “La Llegenda de Sant Jordi” de forma gratuïta en streaming.

Des de la data de la seva estrena, el 23 d’abril de 2014, el film ha estat visionat per prop de 12.000 persones en múltiples projeccions en centres cívics i educatius arreu dels Països Catalans. Se n’han distribuït 800 DVDs i diverses escoles l’han utilitzat per treballar la llegenda a nivell literari. També s’ha usat, juntament amb el material disponible a través d’aquesta web, per treballar la realització d’un projecte audiovisual.

No podem estar més contents del recorregut que ha seguit el film que vam produir amb tanta il·lusió. Per això estem orgullosos, sis anys després i en un context de crisi tan excepcional, de poder oferir-la gratuïtament a totes les llars.

Desitgem que en gaudiu!

Encara hi sou a temps!

Aquelles persones interessades en tenir el DVD del film pel dia 23, podeu realitzar comandes fins al dia 19 (inclòs). Nosaltres ens comprometem a fer-los arribar per correu urgent.

Si esteu preparant una projecció pública, podem enviar-vos un enllaç per a descàrrega informàtica immediata. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@lallegendadesantjordi.cat

Estrenem el Tràiler!

Després de mesos de treball intens, arribem a la recta final abans de l’estrena. Contents del camí recorregut fins ara, volem compartir amb vosaltres la primera mostra del que serà el film. Aquí teniu, doncs, el nostre tràiler. Gaudiu-ne i compartiu-lo!